Turistička agencija “SUMMIT” osnovana je 2003.godine u Žabljaku. Nalazimo se 150 m od centralne gradske raskrsnice na putu za Crno jezero.

Najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge, sigurnost i pouzdanost i dugogodišnje iskustvo kada su u pitanju organizovanja raznih turističkih usluga, čine SUMMIT prepoznatljivim u svijetu turizma kao i na turističkoj mapi Crne Gore i Durmitora.

Prepoznatljivi smo po uvođenju novih, atraktivnih sadržaja u turističku ponudu Durmitora promovisanjem tzv. Adventure turizma, aktivnostima kao što su Rafting, Trekking, Canyoning , Mountain biking …koje će omogućiti turistima da što bolje upoznaju i osjete čari Durmitora.

Sigurnost naših klijenata je na prvom mjestu, tako da smo sve korisnike naših usluga osigurali putem polise osiguranja, a svi naši vodiči posjeduju licence i dozvole za rad. Učesnici u turama dobijaju najsavremeniju i atestiranu sigurnosnu opremu. O tome svjedoči bezbroj uspješno organizovanih rafting i canyoning tura.

Za naše goste obezbijedili smo kvalitetan i udoban smještaj, u planinskim kućicama i motelima i hhotelima, gdje mogu uživati u tradicionalnim durmitorskim gastronomskim specijalitetima.


Za vaš ugodan boravak na Durmitoru na raspolaganju su Vam raznovrsni tipovi smještaja – planinska kućice (bungalovi), hoteli, pansioni, privatne sobe, moteli. Takođe organizujemo ručkove i večere sa tradicionalnim durmitorskim specijalitetima….

 

Naš cilj je ;

- prepoznatljivost u sferi pružanja turističkih usluga

- promovisanje prirodnih ljepota Crne Gore i Durmitora raznolikim turističkim sadržajima

- stvaranje bogatije turističke ponude

- uvođenje novih sadržaja u turističku ponudu tzv. Adventure aktivnosti

- zadovoljstvo naših turista

 

 

Let the adventure begin!