Jeep ture - photo safari

Poseban užitak boravka na Žabljaku, predstavljaju džip ture. Nudimo Vam mogućnost vožnje po durmitorskim predjelima i bespućima u kvalitetnim i savremenim terenskim vozilima. Kao najpopularniju i najatraktivniju turu, preporučujemo Jeep turu Durmitorski prsten...

Rafting

Nezaboravan doživljaj na jednoj od najljepših rijeka Evrope!

U podnožju durmitorskog planinskog masiva, kao jedna od glavnih prirodnih i ekoloških atrakcija, nalazi se rijeka Tara, u svijetu poznata kao „suza Evrope”.

Kanjoning

Nevidio, nezaboravna avantura! Kanjoning predstavlja spustanje kroz korito rijeke i niz vodopade, penjanje po stijenama,provlačenje kroz pukotine,ronjenje i skakanje u prirodne bazene ispunjene vodom.

Trekking

Trekking – od šetnje do planinarenja. Teško je opisati zašto su planinari većinom dobri ljudi. Biti planinar, znači biti zdrav, pravedan i na kraju biti pravi drug.

Atv ture

Jeste spremni za zabavu na četiri točka? Doživite ljepotu nacionalnog parka Durmitor na drugačiji način, off-road vožnjom po nestvarnim predjelima najviše crnogorske planine. Uz adrenalinsku injekciju koju vam mogu pružiti samo ATV vozila saznajte zašto je Crna Gora zemlja “divlje ljepote”.

Biking

Upoznajte Durmitor na dva točka!

U zavisnosti od stepena vaše fizičke pripremljenosti, iskustva i želje, nudimo Vam raznovrsne biciklističke ture.